• Uniek tenue
  • Eigen ontworpen trainingspak
  • Vraag snel gratis een sample aan

Waarom Helder Teamsports?

Het team van Helder Teamsports heeft als trainer, bestuurslid en vrijwilliger een ruime ervaring in het verenigingsleven. Hierdoor begrijpen wij de diverse behoeftes en kunnen wij daar gezamenlijk eenvoudiger op in spelen.

 

Flexibel zijn en meedenken, zijn de kernwaarden van Helder Teamsports

Wat kun je verwachten?

* Uniek ontwerp van wedstrijdtenues

* Wedstrijdtenues blijven zolang als de club wil beschikbaar

* Snelle levertijd en per stuk bestellen

* Eigen webshop voor kledinglijn en clubitems

 

 

Helder Teamsports webshop in trainingsmaterialen

Naast de specialisatie van Helder Teamsports in sublimatie kleding, hebben we ook een breed assortiment in trainingsmaterialen voor clubs en trainers.

Het assortiment bestaat uit onder andere uit pionnen, loopladders, traininingshorden, ballen en hesjes in verschillende kleuren.

Klik hier voor de webshop van Helder Teamsports

 

Helder Teamsports ook voor alle aluminium sportmaterialen

Naast de trainingsmaterialen heeft Helder Teamsports ook een uitgebreid assortiment in alumunium sportmaterialen. Onder andere doelen in diverse maten, maar ook complete dugouts. 

Informeer voor alle mogelijkheden bij Helder Teamsports. I.v.m. de vele prijsschommelingen kunnen we helaas geen vaste prijzen aanbieden. Actuele prijzen nodig? info@helderteamsports.nl

Helder Teamsports ondersteunt Jong Den Helder Maritiem

Er is weer nieuw leven in de organisatie Den Helder Maritiem dat vroeger het bekende Maritiem Toernooi organiseerde. Samen met Helder Teamsports is er een nieuw initiatief gestart onder de noemer Jong Den Helder Maritiem.

Het doel is om voor de sportende talenten uit de regio Den Helder een podium te creëren waarop ze hun kwaliteiten kunnen tonen en testen.

Het Jong Den Helder Maritiem o23 zal meerdere wedstrijden gaan spelen tegen BVO (jeugd)teams.